(ФОТО) Вевчанци со порака до Царовска: На народот пари намалуваше, а Мила имотот си го зголемуваше!

Регион

Вице премиерката за економски прашања Мила Царовска денеска беше во посета на Вевчани, па вевчанци ја искористија приликата да и упатат порака за скандалите кои се врзуваат со нејзиното име.

На народот пари намалуваше, а Мила имотот си го зголемуваше!, гласеше пораката која креативните вевчанци ја упатија до Царовска.

Please follow and like us:
Tagged