(ВИДЕО) „Милозвучно срце“ – нов охридски „бисер“ на Заев

Охрид

Нов збор, познат само за него, кажа Зоран Заев синоќа пред охриѓани.

„Почитувани охриѓани, секогаш ќе дојдам со милозвучно и полно со љубов срце кон Охрид“, рече Заев во обраќањето кон присутните на трибината.

Новиот „бисер“ на Зоран Заев овој пат охридски е после 42 минута од видеото.

Доколку го гледате преку телефон или таблет, кликнете watch on Facebook.

🔴[Во живо од Охрид:] Граѓанска трибина на коалицијата #Можеме

🔴[Во живо од Охрид:] Граѓанска трибина на коалицијата #Можеме

Posted by Zoran Zaev on Thursday, June 25, 2020

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged