(ВИДЕО) Еден од најверните поддржувачи на Заев ја запали членската книшка на СДСМ и порача дека доаѓа Обнова на Македонија

Македонија

Posted by Nafi Abdiovski on Friday, June 26, 2020

ПОСЛЕ ДОЛГИ ГОДИНИ И ТРУД СЕ ОДГРАДИВ ОД СДСМ ЗАТО ШТО СДСМ НЕМА КАДАР СДСМ ПОСТАВИ ДИРЕКТОРИ ШТО ИМАТ СТРАНСКИ ДРЖОВЈАНСТВО СДСМ НЕ СМЕ ПОВЕКЕ ДА ПОБЕДИДОАЃА ОБНОВА ИСПРАВИ СЕ МАКЕДОНИЈА

Posted by Nafi Abdiovski on Friday, June 26, 2020
Please follow and like us:
Tagged