Зеколи до СДСМ: Откачетете ја будалата пред да ве повлече во бунар

Македонија

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи испрати порака до членовите на СДСМ, во која им порача дека треба да го сменат претседателот, Зоран Заев.

„Ферски е да се каже навреме, за после да не биде ‘глумиме лудило’: СДСМ, со овој на чело изборот не ви е меѓу победа или пораз, туку меѓу чесна опозиција или ѓубриште на историја. Откачетете ја будалата пред да ве повлече во бунар“, напиша Зеколи.

Please follow and like us:
Tagged