Човек што се изгорел од Зоран Заев дува на сите политичари – ново видео со кое ВМРО-ДПМНЕ најавува обнова

Македонија

Дајте ни шанса да ги поразиме омаловажувањата и срамот. Да победи обновата на Македонија. Се обврзувам да не ве разочарам. Со заеднички сили да ја обновиме Македонија, порачува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во најновиот спот од кампањата за обнова на Македонија.

Заеднички да ја обновиме Македонија

Дајте ни шанса да ги поразиме омаловажувањата и срамот. Да победи обновата на Македонија.Се обврзувам да не ве разочарам. Со заеднички сили да ја обновиме Македонија. #ОдбериОбнова#ИсправиСеМакедонијо

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, July 1, 2020
Please follow and like us:
Tagged