ВМРО-ДПМНЕ денеска во Охрид ќе ги презентира проектите за Обнова во туризмот

Охрид

ВМРО-ДПМНЕ денеска напладне во 12 часот во Охрид ќе ги презентира проектите за Обнова во туризмот.

На настанот ќе присуствуваат претставници од партиската комисија за економија, инвестиции и туризам.

„Ако сакате да дознаете што нудиме ново, иновативно, развојно во делот на туризмот и угостителството, повелете, ќе ни биде особена чест да поразговараме. Ако не дојдете на една незадолжителна дружба и тоа е дел од нашето големо македонско гостопримство“, се вели во повикот за денешниот настан.

Презентацијата на програмата ќе се одржи на плоштадот кај Мини Маркет.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged