(фото) УМС ВМРО-ДПМНЕ го потсети Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во Охрид

Охрид

УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид денеска спроведе нова акција со која го потсетија в.д. градоначалникот Константин Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во градот, бидејќи не ги забележува и не реагира додека оди во обиколка на градежните активности во градот.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged