Кејт Брнс: Задоволна сум што ги гледам граѓаните на оваа земја како учествуваат во демократски процес

Македонија

Задоволна сум што ги гледам граѓаните на оваа земја како учествуваат во демократски процес. Тим од амбасадата на САД му се придружува на ОБСЕ, граѓанското општество и меѓународните набљудувачи за набљудување на изборите, и ќе бидат таму заедно со нив, пишува американската амбасадорка Кејт Брнс.

Please follow and like us:
Tagged