(ФОТО) Тажни слики од Охрид: Неспособност и башибозук на СДСМ

Охрид

Како тргнале СДСМ тешко дека ќе го задржат статусот на Охрид во УНЕСКО..

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиевски презентира тотална пасивност и незаинтересираност за состојбата во која се наоѓа општината.

Во сред туристичка сезона купови на градежен шут со месеци стои покрај самото езеро. Некогашната градска плажа СДСМ ја претвори во градска депонија.

Константин Георгиевски – уште еден неспособен кадар на СДСМ, се вели во текстот на Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ.

ТАЖНИ СЛИКИ ОД ОХРИД.НЕСПОСОБНОСТ И БАШИБОЗУК НА СДСМКако тргнале СДСМ тешко дека ќе го задржат статусот на Охрид во…

Posted by Комисии на ВМРО-ДПМНЕ on Saturday, July 18, 2020
Please follow and like us:
Tagged