(ФОТО) „Врие“ од полиција на улица „7-ми Ноември“ во Охрид

Охрид

Вечерва на улицата „7 Ноември“ во Охрид, во близина на ОУ „Братство Единство“, се случило сериозно нарушување на јавниот ред и мир.

Неофицијално станува збор за тепачка.

На местото на настанот има големо присуство на полициски и амбулантни возила.

Повеќе детали подоцна

Please follow and like us:
Tagged