(ФОТО) Тешки опинци те газат Охриде! Годинава вандализмот, нехигиената и некултурата на туристите го достигна врвот

Охрид

Охрид за Илинден преполн со туристи, но и со ѓубре.

На социјалните мрежи утрово беа објавени фотографии на кои се гледа дека Охрид тоне во смет. 

Dobro utro Ohride

Posted by Ljupco Grdanoski on Friday, July 31, 2020

Слично било и претходно. Но, се чини годинава вандализмот, нехигиената и некултурата од страна на туристите го достигна врвот. Коментарите на граѓаните се доволен доказ што му се случува на Охрид во ова Ковид време.

Please follow and like us:
Tagged