(ВИДЕО) Луда забава на плажата Градиште во Охрид без дистанца, дали на повидок е нов кластер?

Охрид

Видео кое е објавено од корисник на социјалната мрежа Фејсбук со коментар „Македонскиот Вухан“ покажува дека викендов на плажата Градиште во главниот туристички центар во Македонија, луѓето се забавуваат, но дистанца не се одржува. Загрижува фактот што и во време кога Македонија бележи троцифрени бројки на заразени од Ковид-19, младите не ги препорачуваат мерките за физичка дистанца и носење заштитни маски.

Македонскиот Вухан#Охрид #градиште

Posted by Iko Aprilia on Sunday, August 2, 2020
Please follow and like us:
Tagged