(ВИДЕО) Тајванец ја пее „Македонско девојче” на плоштадот во Охрид

Охрид

Стив Ли од Тајван на плоштадот кај Чинарот во Охрид ја пее „Македонско девојче”, и е вистинска атракција за охриѓани и гостите кои му оставаа и бакшиш.

Другарчето од Тајван што пред некој месец пееше во Скопје, сега е во Охрид Пее Македонско девојче 🤩🎤🎼🎵👏👏

Posted by Spase Manev on Sunday, October 11, 2020

фото: принтскрин

видео: Фејсбук група „Патувања низ Македонија“ (Спасе Манев)

Please follow and like us:
Tagged