Филипче: Следниот чекор е полициски час

Македонија

Комисијата за заразни болести на владата ќе и предложи сите економски оператори да имаат крај на работното време во 23 часот односно, еден час пред полноќ се ќе мора да биде затворено.

Покрај оваа мерка, Владата ќе предложи и 50% намалување на капацитетите во јавниот превоз.

– Ако овие мерки не дадат резултат, следниот чекор ќе биде полициски час, најави Филипче.

Please follow and like us:
Tagged