Дупка на „Славеј Планина“ во Охрид стои несанирана еден месец

Охрид

Дупка од ископ при интервенција на водоводна мрежа на улицата „Славеј Планина“ во Охрид, стои несанирана речиси еден месец откако, според тврдењата на граѓаните, кои ни ги испратија фотографиите, екипи на ЈП Водовод тука интервенирале врз водоводната мрежа.

Жителите апелираат надлежните од јавното претпријатие да си ја довршат работата бидејќи како што е моментално, претставува опасност за сите.

Please follow and like us:
Tagged