ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид положи цвеќе пред спомениците на хероите

Охрид

Делегација на Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно со Унијата на млади сили, по повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, положи свежо цвеќе пред спомен-обележјата на борците во градскиот парк.

Нека е честит и вековит Денот на македонската револуционерна борба!, велат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

Please follow and like us:
Tagged