(ФОТО) Џамбаски: Македонија без Бугари, оган да ја гори

Македонија

Бугарскиот Европратеник, Ангел Џамбаски, кој истовремено е потпретседател на партијата ВМРО-БНД, на својот Твитер профил објави контроверзен статус преку кој може да се увиди суштината на бугарската политика кон Македонија и Македонците.

Македонија без Бугари, оган да ја гори! – порача Џамбаски.

Please follow and like us: