Стојанче сериозно ја сфаќа новата должност: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава, сега раководам со Главниот штаб за управување со кризи

Македонија

Директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, претпладнево преку Фејсбук соопшти колку сериозно ја сфаќа новата должност откако владата синоќа воведе кризна состојба.

Please follow and like us:
Tagged