(ФОТО) Дали во Охрид никнува нова дивоградба?

Охрид

Дали во Охрид никнува нова дивоградба?

Граѓани до редакцијата на ОХРИД 24 доставија фотографии на кои се гледа како кровот на една зграда станува спрат.

Според граѓаните кои ни ги испратија фотографиите станува збор за зграда во близина на градскиот пазар.

Додаваат дека најчесто се работи во сабота и недала кога инспекциските служби не работат.

Бидејќи е викенд одговор на прашањето дали никнува спрат дивоградба ќе добиеме дури во понеделник.

Колку за потсетување поради состојбата со дивоградбите, загрозено е членството на Охрид во УНЕСКО.

Please follow and like us:
Tagged