ВМРО – ДПМНЕ Струга на сите граѓани им ја честита Новата 2021 година!

Регион

Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ Струга, на сите граѓани на Република Македонија им ја честита Новата 2021 година!

Во честитката се вели:

Изминатата година беше тест за цело човештво, но најважното што го научивме е дека среќата е во малите нешта!

Во Новата година да зачекориме храбро и решително, нека домовите ни бидат исполнети со здравје, љубов, среќа, бериќет и благосостојба!

Ви посакуваме успех на сите полиња и најважното да си подаваме рака едни на други секогаш и секаде!

Среќна Нова 2021 година!

Please follow and like us:
Tagged