Првото бебе во 2021 година во Охрид е машко

Охрид

Првото новороденче во Охрид во новата 2021 година е машко. Бебенцето на свет, дојде рано утрово во 4.30 минути и е второ дете во семејството Илоски.

Породувањето било спонтано, а бебето е тешко 3620 грама и 53 сантиметри долго.

На новороденчето му посакуваме добро здравје и среќно детство.

Please follow and like us:
Tagged