(ВИДЕО) Сите лаги кои Заев и Филипче ни ги кажаа за вакцините против Ковид-19

Македонија

Сите лаги на Зоран Заев и Венко Филипче за тоа кога ќе пристигнат вакцините и кога ќе започне вакцинацијата против Ковид-19 во Македонија погледнете ги во видеото на Радио Слободна Европа на Македонски насловено како „Изгубени во набавката на вакцини“

Please follow and like us:
Tagged