Како изгледа подрачното одделение на МОН и просветниот инспекторат во Струга?

Регион

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на својот профил на Фејсбук објавува фотографии за тоа како изгледа подрачното одделение на Министерството за образование и наука и просветниот инспекторат во Струга.

„Ние сме сериозна земја, имаме пари, ќе си платиме…” – Зоран Заев, 18.01.2021
Погледнете како изгледа подрачното одделение на МОН и Просветниот инспекторат во Струга“, пишува Мицкоски.

Please follow and like us:
Tagged