ВМРО ДПМНЕ Охрид: Беззаконието и уништувањето на брегот на Охридското Езеро во време на СДС и Георгиески во четири фотографии

Охрид

Беззаконието и уништувањето на брегот на Охридското Езеро во време на СДС и Георгиески во четири фотографии.

(Далјан, 2021 година)

Дали чувствуваш одговорност Георгиески за губење на статусот на Охрид во УНЕСКО, прашуваат од ВМРО ДПМНЕ Охрид.

Please follow and like us:
Tagged