Филипче: Маските ќе ги носиме уште долго време

Македонија

Министерот за здравство Венко Филипче во дебатниот магазин „Клик Плус“ на ТВ21 порача дека заштитните маски ќе ги носиме уште долго време.

-Мислам дека веројатно ќе ги носиме уште долго време, согласно тоа што досега го знаеме за вирусот и добро е да ги носиме маските, добро е да ги заштитиме сите луѓе околу нас, такви веројатно ќе бидат препораките за до крајот на оваа година, рече Филипче.

Please follow and like us:
Tagged