Два дена одделението за протокол на градоначалникот не одговара дали Георгиески е на годишен одмор

Охрид

Одделението за протокол на градоначалникот веќе два дена не одговара дали Константин Георгиески е на годишен одмор.

Нашите информации говорат дека Георгиески од неделата е на скијање во некој од зимските центри во Македонија.

Затоа сега јавно ќе го прашаме.

Дали е вистина дека вработените во протокол еден ден одат на работа, а друг не, а истото не важи за останатите вработени во општина Охрид? Зошто за едни важат препораките за Ковид 19, а за други не? Зошто е потребна селективност?

Please follow and like us:
Tagged