3еколи: По „бегањето“ на Мијалкoв неприфатлива е било каква друга изјава на 3aeв, Спacoвски, Mapичиќ која не почнува со „Оваа Влада поднесува…

Македонија

Според аналитичарот Арсим Зеколи постои само една прифатлива постапка од премиерот и министрите за внатрешни работи и правда по бегството на Сашо Мијалков.

– Шеги на страна, доколку Грујо го протнаа како „пропуст“, по „бегањето“ на СМ неприфатлива е било каква друга изјава на Заев, Спасовски, Маричиќ која не почнува со: „Почитувани граѓани, свесна за своите пропусти, оваа Влада поднесува … (додајте сами)“, пишува Зеколи.

Please follow and like us:
Tagged