(ФОТО) Улиците во Охрид неизметени, граѓаните дишат прашина

Охрид

Хигиената на охридските улици е на најниско ниво, реагираат граѓаните. Се жалат дека се со кал и прашина, воопшто неизметени.

– Наместо да уживаме во сонцето и да дишеме чист воздух, ние дишеме прашина. Ова е голем срам за градот, коментираат охриѓани и бараат од локалните власти итно да ги изметат улиците.

Please follow and like us:
Tagged