Мицковски: Љубчо крши табуа како од просјак стана крими премиер, па бизнисмен

Македонија

Ивор Мицкоски потсетува на зборовите на поранешниот премиер Георгиевски дека кршел табуа.

И сега крши табуа како од просјак стана крими премиер, па бизнисмен кој се бави со градежништво. Најако табу скрши што како премиер не мрдна со мал прст околу Бугарија, а сега кога има на власт премиер кој нема идеолошки, национални и морални скруполи, се утепа од работење за бугарското прашање и интерес, пишува Мицковски.

Please follow and like us:
Tagged