Силен земјотрес во Грција – Се тресеше и во Охрид

Охрид

Пред неколку секунди во Охрид беше почувствуван земјотрес.

Според информациите од ЕМСЦ, епицентарот на земјотресот е во Грција и бил со јачина од 6,9 степени на длабочина од два километри.

Please follow and like us:
Tagged