(ВИДЕО) „Успешноста“ на Заев во набавката на вакцини, преточена во игра

Македонија

На познатата апликација „Play Store“, наменета за пребарување на апликации и игри за Андроид, се појави игра со ликот на Зоран Заев.

Имено, целта на играта е да се соберат повеќе вакцини што доколку ги погодите се вклучува звук кој вели „Фајзер ваксајн“, но доколку изгубите ви кажува „Мало сутра“.

Please follow and like us:
Tagged