(ВИДЕО) Џо Бајден три пати падна на скалите од авионот Ер Форс 1

Свет

Претседателот на САД, Џозеф Бајден, падна три пати обидувајќи се да се качи на авионот „Ер форс еден“ со кој одлета на пат кон Атланта.

Здравјето на 78-годишниот Бајден е честа тема во медиумите, а неговите критичари тврдат дека тој има сериозни проблеми со здравјето и ја доведуваат во прашање неговата способност да владее со Америка.

Please follow and like us:
Tagged