Менување со сликички на “Сред езеро”

Охрид

Почитувани колекционери,
Со почетокот на продажбата на сликички на EURO 2020 на Панини во Македонија, еуфоријата започна!!! Посебно поради фактот дека македонската репрезентација е по првпат на едно големо натпреварување, а со тоа и собирање на сликички на нашите идоли Пандев, Елмас, Барди итн.

Интересна понуда за МЕНУВАЊЕ СО СЛИКИЧКИ на “Сред езеро” секоја недела почнувајќи од 11ти април па се до почетокот на EURO 2020 од 12:00 до 13:00 часот на катамаран!!!

Повеќе информации на вибер на тел.бр.078/249-499

Напред Македонија!!!

Please follow and like us:
Tagged