(ФОТО) Улица “15-ти Корпус”- Чекајќи го една година вториот слој асфалт, се распука и распадна првиот слој

Охрид

Улица “15-ти Корпус”- Чекајќи го една година вториот слој асфалт, се распука и распадна првиот слој. Слика и прилика на нивните лаги и неспособноста во реалноста. Чекајќи го животот да дојде, се распука и распадна нашата сегашност…, напиша на Фејсбук претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Охрид, Сашо Донев.

Please follow and like us:
Tagged