Ако е потребно, и по 20 април ќе биде продолжен полицискиот час, вели Филипче

Македонија

Министерот за здравство Венко Филипче, на новинарско прашање околу полицискиот час, истакна дека доколку има потреба и по 20 април ќе биде продолжен истиот.

-Во зависнот од индикаторите ако има потреба, дефинитивно да, рече Филипче.

Please follow and like us:
Tagged