(ВИДЕО) Бајден го згреши презимето на рускиот претседател – Го нарече Клутин

Свет

Американскиот претседател Џо Бајден погрешно го изговори презимето на неговиот руски колега Владимир Путин, додека зборуваше за политиката на Вашингтон кон Москва и го нарече „Клутин“.

Исто така, го информирав претседателот Клутин ….. Путин, дека САД се непоколебливи во поддршката на нашите сојузници и партнери во Европа, изјави Бајден.

Please follow and like us:
Tagged