Нови наслови во Библиотеката

Култура

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Сестра на месечината” – Лусинда Рајли
„Човек во лавиринтот” – Донато Каризи
„Месечината на Фиренца” – Адриен Макдонел
„Дневникот на едно неверство” – Емилиос Солому
„Каде е Елизабет” – Ема Хили
„Принцот на огнот” – Филип Давид
„Не паркирај гаража” – Трајче Кацаров
„Мојот театар” – Ристо Стефановски
„Macedonians in the world” – Славе Катин
„Антологија на старогрчки поговорки и мудрости”.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged