(ФОТО) Деца си играа боење на “Димитар Влахов” или?…

Охрид

Улицата “Димитар Влахов” во Охрид, која градоначалникот Константин Георгиески секојдневно ја поминува до неговото работно место личи на детска боенка, реагираат граѓаните и велат дека нивните пари се трошат на вака непрофесионално обележување на хоризонталната сигнализација.

Прашуваат дали некој ќе сноси одговорност.

Please follow and like us:
Tagged