(ФОТО) Граѓаните против Георгиески: “Само за рушење ве бива”, “Оди руши кај твојот коалиционен партнер”

Охрид

Големо незадоволство кај граѓаните предизвика акцијата за рушење на најатрактивните плажи на Охридското Езеро.

Нивните коментари во најголем дел се негативни и со осуда за градоначалникот Константин Георгиески.

Ви пренесуваме дел од коментарите на социјалните мрежи.

Please follow and like us:
Tagged