(ВИДЕО) Донев: Повторно гори депонијата Буково, Охрид загаден на сред туристичка сезона, граѓаните дишат отрови

Охрид

Повторно гори депонијата Буково, објави на Фејсбук претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев.

“Граѓаните дишат отрови. Охрид загаден на сред туристичка сезона. Ова се вистинските горливи проблеми кои бараат итно решавање заради здравјето на сите, но решение нема ни на повидок…”, напиша Донев на Фејсбук, споделувајќи и видео од горењето.

Please follow and like us:
Tagged