(ФОТО) Околу 4.000 граѓани реагираа на кандидатурите на Пецаков и Георгиески за градоначалник на Охрид: Еве како изгледа тоа

Охрид

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ ги соопштија своите кандидати за градоначалник на Охрид, тоа се актуелниот пратеник Кирил Пецаков и актуелниот градоначалник Константин Георгиески.

Тие преку статуси на Фејсбук се заблагодарија за поддршката, при што добија скоро 2.500 реакции од граѓаните.

Во продолжение ви пренесуваме како реагира граѓаните на нивните статуси.

Исто така и претседателите на општинските комитети, Сашо Донев од ВМРО-ДПМНЕ со статус и Науме Јованоски од СДСМ со заедничка слика со Георгиески, им дадоа поддршка на кандидатите. И тие добија реакции од граѓаните, околу 1.400, и во продолжение ви претставуваме како поминаа тие.

Локалните избори предвидено е да се одржат во втората половина на октомври.

Please follow and like us:
Tagged