На 300 вработени во општината, Константин Георгиески дополнително вработува телефонист

Охрид

Општина Охрид која има над 300 вработени и која важи за една од превработените општини во Македонија, дополнително вработува телефонист.

Кандидатите треба да имаат завршено најмалку основно образование и без работно искуство.

Нето платата за позицијата изнесува 15.500,00 денари.

Целиот оглас може да го погледнете ТУКА

Please follow and like us:
Tagged