Донев до власта: Го запустивте Заливот на коските, единствено што направивте е што ги покачивте влезниците и што ги избркавте луѓето кои го чистеа и одржуваа локалитетот

Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев, реагира на состојбата во која се наоѓа Заливот на коските.

Тој на Фејсбук објави слики од како изгледаше порано овај локалитет и како изгледа сега.

“…..ЗАЛИВ НА КОСКИТЕ….
Најпосетуваната културно-историска и туристичка локација во Охрид и Македонија.
Како изгледаше тогаш, а каква е состојбата денес…
Единствено што направивте е покачувањето на влезниците и бркање на луѓето кои од срце го чистеа и одржуваа локалитетот”, напиша Донев на Фејсбук

Please follow and like us:
Tagged