УМС ВМРО-ДПМНЕ Вевчани: Порака до Заев и неговите локални марионети: Вевчани памти – Вевчани казнува!

Регион

Од Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ ОК Вевчани испратија порака до премиерот Зоран Заев, кој викендов е во посета на охридско – струшкиот регион.

ПОРАКА ДО ЗОРАН ЗАЕВ И НЕГОВИТЕ ЛОКАЛНИ МАРИОНЕТИ :
07.08.1987 – Вевчани нападнато од СОПСТВЕНАТА власт!
13.01.2021 – Вевчани повторно нападнато од СОПСТВЕНАТА власт !

ВЕВЧАНИ ПАМТИ – ВЕВЧАНИ КАЗНУВА !, напишаа тие на Фејсбук, притоа објавувајќи и фотографии од нивната герила акција.

Please follow and like us:
Tagged