(ВИДЕО) „Calmness“ најновото музичко парче на охриѓанецот Александар Петрески

Охрид

Охриѓанецот Александар Петрески, кој живее и работи во Германија, деновиве го објави своето најново музичко остварување.

Станува збор за инструменталната композиција „Calmness“, која Александар специјално ја направи за видеото кое содржи кадри од мирот на Охридското Езеро.

Музиката, аранжманот, миксот, мастерингот, се комплетно дело на Александар, додека видео монтажата е дело на Аспасија ТП.

Please follow and like us: