Сашо Донев ја предводи листата на ВМРО-ДПМНЕ за советници во Охрид: Еве кои други се на листата

Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев ја предводи листата за советници во Советот на општина Охрид.

Листа на кандидати за членови на Советот на Општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и Коалиција „Обнова на Македонија“

 1. Сашо Донев
 2. Горан Стојаноски
 3. Билјана Тодева-Стојаноска
 4. Д-р Горан Маркоски
 5. Наум Јамандиев
 6. Благородна Чулческа
 7. Кире Пердулоски
 8. Ана Крстеска
 9. Перчо Божиновски
 10. Александра Настоска-Николоска
 11. Александар Здравевски
 12. Цветлана Вељаноска
 13. Игор Јовески
 14. Билјана Богданова-Смилевска
 15. Мустафа Усеиновски
 16. Александар Трпеноски
 17. Флорина Мишеска
 18. Драган Тренески
 19. Мила Ложанкоска
 20. Славица Ќосеска
 21. Христијан Ристов
 22. Горан Георгиески
 23. Кристина Крстеска

“Отчетноста, транспарентноста како и чесна и честита работа се одликите на сите наши луѓе како идни претставници на охриѓани, професионалци на вистинските места.
Имаме план за Охрид и знаеме како треба да се развива Охрид во следните години. На 17 октомври заедно да започнеме нови успеси, развој и решенија за подобар Охрид.
Заедно сплотени да се избориме за нашите семејства, за нашите домови, за нашиот Охрид. За победа уште во првиот круг на идниот градоначалник на Охрид, Д-р Кирил Пецаков и идното мнозинство во Советот на Општината”, велат од ВМРО-ДПМНЕ Охрид.

Please follow and like us:
Tagged