Непотизам на листата на Левица: Шест брачни пара на иста советничка листа во Охрид!

Охрид

Левица ја објави кандидатската листа за членови на Совет во Општина Охрид на која се наоѓаат имињата на 23 кандидати. Но, она кое е впечатливо е дека неколку презимиња на кандидатите се повторуваат по два пати, со што се наметнува прашањето дали се работи за членови на исто семејство.

Дојчиноски – Дојчиноска, Илијоски – Илијоска, Наумоски – Наумоска, Јованчев – Јованчева се само дел од презимињата кои се повторуваат, а Виолета Аврамоска, која е носител на советничката листа за ,,Фокус” потврдува дека се работи за брачни парови.

Целиот текст прочитајте го ТУКА

Please follow and like us:
Tagged