Кирјаковски: Има луѓе со академски титули кои гласаат за пиперкава, кожа да ти се наежи!

Македонија

Кожа да ти се наежи кога ќе си помислиш дека има дури и луѓе со академски титули кои гласаат за пиперкава. Не само тоа, уште ги нарекуваше таквите „и шуто и рогато”. Нема поголем срам од тоа да гласаш за Заев или било што поврзано со него, вели Атанас Кирјаковски.

Please follow and like us:
Tagged