(ФОТО) Охриѓани масовно излегуваат на гласање

Охрид

Денеска граѓаните на Охрид гласаат на осмите локални избори. Тие одбираат помеѓу тројца кандидати за градоначалник и единаесет советнички листи.

Излезноста во Охрид до 11 часот е нешто над просекот во државата.

Изборниот процес се одвива со некои ситни проблеми со уредите за отпечаток.

Please follow and like us:
Tagged