Пецаков: Проекти за светла иднина во Воска, Далјан, 15 Корпус и Железничка

Охрид

Гарантираме проекти за нова и светла иднина во населбите Воска, Далјан, 15 Корпус и Железничка.

За жителите во населбите Воска и Далјан:

Реконструкција на ПОУ„Св. Климент Охридски” и партерно уредување.

Изградба и реконструкција на современо детско игралиште.

Реконструкција на пешачка патека Лабино-Далјан.

Партерно уредување на зелениот простор кај стадионот Грашница.

Партерно уредување на речното корито на река Грашница.

Во населба 15 Корпус:

Асфалтирање на краци на улиците „15ти Корпус“, „Ирина Мирка Гинова“, „Александар Турунџев“, „Кленоец“ и  „Веле Марков“.

Поставување на забавувачи на брзина на ул. „Кленоец“.

Партерно уредување на коритото на река Сушица.

За населба Железничка:

Изградба и реконструкција на современо детско игралиште.

Изградба и реконструкција на атмосферска канализација на улиците „Будва“ и „Прилепска“.

Промена на водоводна мрежа на улиците „Винковачка“ и „Крали Марко“.

Асфалтирање и реконструкција на улиците „Будва“, „Прилепска“ и „Винковачка“.

Заокружи 7 за голема победа на Д-р Кирил Пецаков!

На 31 октомври Охрид добива ВИСТИНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК кој гарантира нова и светла иднина, се вели во денешното соопштение на кандидатот за градоначалник Кирил Пецаков.

Please follow and like us:
Tagged